Apartmani

Apartman Mia

Apartman Mia je savršena oaza za opuštanje nakon napornog dana. Ovaj luksuzno opremljeni apartman pruža udobnost i eleganciju za parove i poslovne putnike. Uživajte u modernom dizajnu i funkcionalnoj kuhinji, kao i u predivnom pogledu na gradsku vrevu.

Apartman Nika

Apartman Nika odiše toplinom i sofisticiranim dekorom. Idealan za parove koji traže romantično utočište ili poslovne putnike koji cene udobnost. Sa prostranim dnevnim boravkom i luksuzno opremljenom spavaćom sobom, ovaj apartman pruža udobnost i eleganciju.

Apartman Tara

Apartman Tara nudi modernu eleganciju i impresivan panoramski pogled na okolinu. Luksuzno opremljen, ovaj apartman je savršen izbor za parove koji traže luksuzan i romantičan odmor. Opuštajte se u prostranom dnevnom boravku ili na privatnom balkonu.

Apartman Viktor

Apartman Viktor pruža praktičnost i udobnost za poslovne putnike i parove. Sa modernim sadržajem i pažljivo odabranim detaljima, ovaj apartman vam omogućava da se osećate kao kod kuće tokom poslovnih ili privatnih putovanja.

Apartman Zara

Apartman Zara kombinuje eleganciju i udobnost. Ovaj luksuzno opremljeni apartman nudi prostor za opuštanje i romantične trenutke. Sa pažljivo odabranim detaljima i luksuznim sadržajem, ovaj apartman je idealan za parove koji traže poseban boravak.